Kennismaking

Gepubliceerd op 4 maart 2023 om 13:53

Laat me om te beginnen iets vertellen over mezelf. Mijn wieg stond in Suriname. Als kind wilde ik ,,,,

KENNISMAKING

Laat me om te beginnen iets vertellen over mezelf. Mijn wieg stond in Suriname. Als kind wilde ik arts worden. Toen duidelijk werd dat dat er niet in zat, heb ik de opleiding tot verpleegkundige gevolgd. Toen ik in 1980 naar Nederland kwam, ben ik gaan werken in het toenmalige ziekenhuis Dijkzigt. In deze periode heb ik de kaderopleiding gevolgd.

In 1999 heb ik Zorg op Maat opgericht. Na 23 jaar ben ik nog altijd eigenaar en bestuurder. Met ca. 20 medewerkers verlenen wij in Rotterdam en omstreken verpleging, verzorging, begeleiding en huishoudelijke zorg aan mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben en ervoor kiezen zelfstandig thuis te blijven wonen.

Mijn drijfveer om Zorg op Maat op te richten was en is nog steeds mijn behoefte om te zorgen voor zieke mensen en ouderen, mijn liefde voor mensen. Ik ben het bedrijf begonnen zonder een businessplan te maken. Al werkende heb ik de vaardigheden ontwikkeld die nodig zijn om een organisatie te leiden.

Sinds 2014 volg ik onderricht aan de Tao Academy van Dr. Master Zhi Gang Sha. Dr. en Master Sha is een Tao grootmeester, leraar, healer, en auteur. Hij is opgeleid als reguliere westerse arts en als dokter in de traditionele Chinese geneeskunde. Hij is een grootmeester in vele oude disciplines, waaronder Tai Chi, Qigong, Kung Fu, I Ching en Feng Shui. Hij heeft vele boeken geschreven, waarin hij wijsheid, kennis en praktische technieken geeft om ieder aspect van het leven te transformeren vanuit de kracht van de Ziel.

Als expert op het gebied van de Ziel is hij betrokken bij onderzoek naar cellulaire heling dat momenteel in China plaatsvindt. Hij is ook nauw betrokken bij baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in de Westerse wereld naar de effecten van de Ziel op lichaam en geest. Hij weet dat als je de ziel geneest, genezing van hart, geest en lichaam zal volgen. Er zijn inmiddels al honderden persoonlijke verhalen in de vorm van testimonials die keer op keer getuigen van bijzondere resultaten. Ook is hij oprichter van de Love Peace Harmony Foundation,™ die zich inzet om gezinnen wereldwijd te helpen een gelukkiger en gezonder bestaan op te bouwen.

Sinds ik master Sha ontmoette, ben ik gaan begrijpen waarom ouderen en mensen met gezondheidsproblemen op mijn pad kwamen. Steeds meer wordt mij duidelijk waarom ik verpleegster ben geworden. Als kind wist ik al wat ik later wilde gaan doen: zorgen voor zieke mensen en ouderen. De hemel heeft mij daarop voorbereid. De rol van verpleegkundige past daar goed bij.

Mijn passie en talenten reiken echter verder. Als jong meisje had ik mijn eerste ervaringen met wat we tegenwoordig “out-of-body experience” noemen. Ik maakte reizen door verschillende dimensies, waarbij ik bijvoorbeeld gezien heb hoe de gehele schepping zich heeft voltrokken. Het ontstaan van de aarde, de seizoenen, de dieren, de mensen. Als een driedimensionale film geprojecteerd tegen de achtergrond van een onmetelijk universum.

Een paar jaar geleden kwam er een 15-jarig depressief meisje op mijn pad dat, zonder het te beseffen, diepe indruk op mij maakte. Het voelde alsof haar Ziel zich gedeeltelijk uit het lichaam had teruggetrokken. Het grootste deel van de tijd heb ik zelf voor haar gezorgd totdat ze werd opgenomen. Ik had haar graag willen helpen om van zichzelf te houden en zo de weg vrij te maken voor genezing.

In het project "Wellness aan de Schie" heb ik ervaren dat veel mensen willen weten waarom ze op aarde zijn en wat hun rol en taak hier is. Mensen hebben sterk de behoefte om het leven te begrijpen, te begrijpen waarom dingen hen overkomen en wat dat hen wil zeggen. En ze willen weten hoe ze meer balans in hun leven kunnen vinden.

Via Heart and Soul Connection wil ik alle mensen ondersteunen die verlangen naar een vitaler en blijer leven. Mijn werkwijze is gericht op het tot stand brengen van eenheid tussen ziel, hart, geest en lichaam door mensen zich te laten verbinden met hun zelfhelend vermogen

Liefde en licht, Ioline

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.